Home > Your Passage > Nieuws > Website live, B.V. opgericht

Website live, B.V. opgericht

Vrijdag 8 februari, 2008. Het is het zover.Het is dubbel feest! De eerste (minimale) versie van onze website staat live, EN de B.V. wordt vandaag door notaris Houthoff Buruma opgericht. Hiermee komt een einde aan de i.o. status, vanaf nu: Your Passage B.V.

Over Your Passage B.V.
Nadat Intraworks Solutions elf jaar de Passage CMS software en bijbehorende diensten heeft geleverd zal Intraworks Solutions B.V. zich vanaf februari 2008 volledig gaan richten op de overige twee softwarestromen Careframe en WebForms. De verdere productontwikkeling van en de dienstverlening rondom Passage CMS zal vanaf februari 2008 worden ondergebracht in een nieuwe onderneming: Your Passage B.V.

De dagelijkse leiding van Your Passage B.V. is in handen van Jasper Goertz en daarmee komt Passage software in vertrouwde handen. Jasper werkt reeds zeven jaar met Passage en hij is voor velen van u de afgelopen jaren al het aanspreekpunt geweest voor alle zaken met betrekking tot Passage.

Your Passage B.V. wordt volledig verantwoordelijk voor Passage: zowel voor het doorontwikkelen van de software als het leveren van diensten m.b.t. de Passage software. projecten, consultancy, support en onderhoud. Your Passage B.V streeft er naar om in de toekomst naast het leveren van de u bekende software en diensten uit te groeien tot een full service webbureau met kennis en diensten op het gebied van vormgeving, tekstschrijven, zoekmachineoptimalisatie, webstatistieken en online adverteren.

Op dit moment is de ontvlechting van Passage uit Intraworks Solutions in volle gang!

Over de website
Met deze eerste versie (BETA v1.1) zijn de grote lijnen van onze eigen website duidelijk: de structuur en de vormgeving staan. Vanaf dit punt wordt de website stapsgewijs uitgebouwd naar een volwassen website waar u terecht kunt voor alle informatie over Your Passage B.V. en het Passage Web Content Management systeem "Passage". Wij streven er naar om op korte termijn alle manuals, release notes, etc. weer online en via download beschikbaar te hebben.Contact

Wilt u meer weten over Website live, B.V. opgericht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Over deze entry

Auteur:
Jasper Goertz
Gepubliceerd:
28-01-2008 21:54:35
Laatste wijziging:
08-06-2011 16:08:58