Home > Your Passage > Nieuws > Website De Meerse Accoutants Associatie opgeleverd

Website De Meerse Accoutants Associatie opgeleverd

In opdracht van De Meerse Accountants Associatie heeft Your Passage een geheel nieuwe website voor het accountantskantoor gebouwd. De vorige website was enkele jaren geleden opgezet en inmiddels aan vervanging toe. Your Passage heeft de opdracht gekregen om het hele traject uit voeren: grafisch ontwerp, technische realisatie, levering van het CMS, tekst schrijven, fotografie en het vertalen van de site (Engelse versie volgt in juni).

Voor de site wordt gebruikt gemaakt van het in eigen huis ontwikkelde Web Content Management Systeem Passage CMS. Deze op IBM Lotus Notes gebaseerde CMS oplossing geeft De Meerse, zelf geen Lotus Notes gebruiker, via een webinterface toegang tot de redactie omgeving waarmee men de site zelf inhoudelijk onderhoud. Met een korte cursus is de klant geleerd hoe met het CMS de site eenvoudig en zonder onderliggende technische kennis onderhouden kan worden. De ingebouwde WYSIWYG (What You See Is What You Get) editor zorgt er voor dat redacteuren direct zien hoe hun berichten er uit komen te zien.

De site is een visitekaartje voor de Meerse en biedt bezoekers informatie over de diensten die De Meerse biedt. Daarnaast kan er snel contact worden gezocht met De Meerse via het contactformulier en is het mogelijk om online klachten aan te melden. Voor de online formulieren wordt gebruik gemaakt van de Passage Interactivity Module. Op verzoek van De Meerse wordt het nieuws op de site via een externe RSS feed ingeladen en in de huisstijl van De Meerse aan de bezoekers getoond. Tenslotte krijgt men via links snel toegang tot het externe salarisportal en andere online diensten.

Bekijk de website hier: www.meerse.nl

Wilt u ook graag weten wat Your Passage voor u kan betekenen of heeft u interesse in het Web content management systeem Passage? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085 – 77 33 618 of vul ons online contactformulier in.
Contact

Wilt u meer weten over Website De Meerse Accoutants Associatie opgeleverd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Relevant


Over deze entry

Auteur:
Jasper Goertz
Gepubliceerd:
14-06-2010 16:14:52
Laatste wijziging:
30-01-2014 12:09:47