Home > Your Passage > Referenties > Royal Wessanen

Royal Wessanen

Royal Wessanen selecteerde het content management systeem Passage eind 1999 voor haar corporate intranet. Het CMS wordt naar volle tevredenheid gebruikt en heeft zich voor Royal Wessanen in de praktijk bewezen. Toen december 2005 de beslissing werd genomen voor een nieuwe corporate website was de keuze dan ook logisch: Passage CMS.
In minder dan drie maanden tijd werd het idee uitgewerkt en omgezet naar een volledige werkende site. Door een nauwe samenwerking en duidelijke rolverdeling van diverse partijen is het neerzetten van de nieuwe site vlekkeloos en binnen de afgesproken tijd gerealiseerd, precies op tijd om de jaarcijfers over 2005 aan het publiek te presenteren.

Het interactie ontwerp en de structuur van de website zijn door Design Domain gebruikt om een grafisch ontwerp te maken dat de huisstijl en de kernwaarden van Royal Wessanen uitstraalt. Intraworks heeft het CMS zo geconfigureerd dat structuur, het interactie ontwerp en het grafisch ontwerp samen een content driven website vormen. Elke pagina binnen de website biedt de bezoeker relevante links en informatie over het behandelde onderwerp: er zijn geen doodlopende pagina's. Via een simpele druk op de knop kan de bezoeker op elke pagina in de website reageren.

Voor de content-driven website van Royal Wessanen is gebruik gemaakt van Passage CMS 3.0. Passage CMS 3.0 zet een nieuwe benchmark voor de websites die Intraworks implementeert: het pakket biedt de gebruiker de mogelijkheid eenvoudig en vrijwel zonder te programmeren gecompliceerde websites in elke denkbare lay-out te configureren.Contact

Wilt u meer weten over Royal Wessanen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Over deze entry

Auteur:
Jasper Goertz
Gepubliceerd:
02-02-2008 00:33:14
Laatste wijziging:
08-06-2011 16:10:20