Home > Your Passage > Referenties > REC MZw website

REC MZw website

 REC MZw in het kort: Het REC MZw is één van de vier RECs in Nederland voor leerlingen met problemen met horen, spraak of taal en voor leerlingen die van nature moeite hebben met communiceren. Bij de landelijke indeling naar verschillende typen problemen zijn deze leerlingen ondergebracht in cluster 2. Voor leerlingen met andersoortige problemen zijn er voorzieningen in andere clusters en andere Regionale Expertise Centra.

Met het verdwijnen van de landelijke site met informatie over indicatiestelling voor (voortgezet) speciaal onderwijs voor dove of slechthorende kinderen, of voor kinderen met spraak- en/of taalproblemen, of voor kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum, onstond de behoefte voor een eigen site die over deze onderwerpen informeert. Hiervoor heeft het REC MZw gekozen voor het Passage Web content management systeem. Het gehele traject van realisatie tot oplevering en training van de redactie is door Your Passage uitgevoerd. Na oplevering wordt de site op eenvoudige wijze door een interne redact van het REC MZw onderhouden. Het REC MZw is onderdeel van Koninklijke Auris..


Naast een hoop specialistische informatie over het onderwerp biedt de site een zoekfunctie waarmee bezoekers op basis van hun gemeente naar het juiste contact punt worden gestuurd.


Contact

Wilt u meer weten over REC MZw website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Over deze entry

Auteur:
Jasper Goertz
Gepubliceerd:
09-12-2008 21:40:44
Laatste wijziging:
08-06-2011 16:12:59