Home > Partners > Onze partners

Onze partners

 
Exedra Solutions B.V.
Sinds 2001 is Exedra Solutions reeds business partner. Naast het verkopen van Passage software is Exedra sinds die tijd ook gebruiker van het Passage Web Content Management systeem. De Passage software is diverse malen door Exedra succesvol geimplementeerd.
Intraworks solutions B.V.
Your Passage is in 2008 ontstaan door de overname van het op Lotus Notes gebasseerde web content management systeem Passage, van Intraworks solutions. Sindsdien werken beide organisaties op veel vlakken nauw samen: Intraworks levert op onder andere personele capaciteit en is een belangrijke technische partner bij gecopliceerde projecten.

Your Passage levert aan Intraworks het CMS dat wordt ingezet voor de eigen website en is daarnaast betrokken bij diverse webvraagstukken van Intraworks klanten.
Promax
Promax kent een lange succesvolle geschiedenis met betrekking tot het inzetten van Passage. Promax maakt al zeer lang gebruik van Passage voor de eigen website, maar heeft vooral veel ervaring bij de talrijke implementaties die zij de afgelopen jaren hebben uitgevoerd.
SnooBI B.V. online business intelligence
Snoobi is een trackingtool voor websites die u kunt inzetten voor marketing- verkoop- en managementdoelen. Met Snoobi verzamelt u essentiële informatie die nodig is om de website zelf te ontwikkelen en alle online activiteiten in het algemeen. Met Snoobi kunt u uw marketing met extra precisie richten op de juiste klanten, potentiële klanten onder uw bezoekers herkennen en uw website verbeteren zodat uw investeringen meer opleveren.
YourComm
YourComm adviseert en begeleidt bij de ontwikkeling van uw communicatiestrategie en coördineert en realiseert uw communicatieactiviteiten. Tevens kunt u bij YourComm terecht voor trainers met een lesbevoegdheid en die inzetbaar zijn als trainer/coach en/of als docent in het voortgezet- en hoger onderwijs.

Contact

Wilt u meer weten over Onze partners? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!