Home > Your Passage > Nieuws > Nieuwe website Kwaliteits Register Tandartsen opgeleverd

Nieuwe website Kwaliteits Register Tandartsen opgeleverd

Op dinsdag 2 februari in de nieuwe website van het Kwaliteits Register Tandartsen gelanceerd. Het Kwaliteits Register Tandartsen is het onafhankelijke, openbare kwaliteitsregister van praktiserende tandartsen in Nederland. Het KRT slaat de brug tussen deskundige, professionele mondzorg en tevreden patiënten. Dit doen ze door verantwoorde zorg van tandartsen toetsbaar en zichtbaar te maken. Onder meer door de registratie van bij- en nascholing en van intercollegiaal overleg. Het KRT controleert de kwaliteit van de tandarts als professional, in het belang van zowel de beroepsgroep als de patiënt. Waarden als kwaliteit, betrouwbaarheid, integriteit en transparantie staan bij het KRT hoog in het vaandel.

Mede door de positieve ervaringen van het in hetzelfde pand gevestigde NMT FenCS heeft het KRT gekozen voor een samenwerking met Your Passage. Daarnaast is een externe consultant ingehuurd voor de pakket selectie. Ook zijn advies was positief om met Your Passage in zee te gaan en te kiezen voor het op IBM Lotus Notes gebaseerde Passage Web Content Management. Het grafisch ontwerp is gemaakt door ConceptKracht en door Your Passage aan het CMS toegevoegd. Het KRT onderhoudt de content met de browser via de webedit omgeving in Passage WCM/CMS.

De site biedt een open gedeelte voor patiënten en een afgesloten deel voor geregistreerde tandartsen en cursusaanbieders. De tandartsen hebben direct inzicht in de door hen gescoorde punten, het actuele scholingsaanbod, en zij kunnen diverse zaken direct regelen via "Mijn KRT". Ook voor de geregistreerde cursusaanbieders is er een "Mijn KRT". Hier kan men direct trainingen op de agenda zetten, de opkomst gegevens registreren en andere zaken regelen.

Met opties als het direct inschrijven en het online bestellen van promotie materiaal wordt ook het KRT bureau ontlast: de aanvragen en inschrijvingen worden nu online geregeld.

Bekijk de site hier: www.krt.nu


Contact

Wilt u meer weten over Nieuwe website Kwaliteits Register Tandartsen opgeleverd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Relevant


Over deze entry

Auteur:
Jasper Goertz
Gepubliceerd:
29-01-2010 15:40:22
Laatste wijziging:
08-06-2011 16:09:21