Home > Your Passage > Referenties > Intraworks website 2009

Intraworks website 2009

Intraworks in het kort: Intraworks is gespecialiseerd in flexibele en betrouwbare softwareoplossingen, die uw werkprocessen ondersteunen en organiseren. Zoals dossier- en cliëntvolgsystemen en formulierenmanagement. Maar intraworks doet meer. Met de diensten van Intraworks zet u de oplossingen zo optimaal mogelijk in binnen uw organisatie. Daarnaast helpen wij organisaties met het oplossen van capaciteitsvraagstukken. Kortom, een compleet aanbod bij één partij!

Op 24 november is de nieuwe website van Intraworks solutions b.v. live gegaan. De website is het product van nauwe samenwerking tussen Intraworks (opdrachtgever), Studio Leuk (teksten en vormgeving) en Your Passage. Your Passage heeft het op IBM Lotus notes gebasseerde web content management systeem Passage geleverd en de inrichting van het systeem uitgevoerd. Met het in gebruik nemen van de nieuw website is ook de nieuwe huisstijl van Intraworks gelanceerd.

Na oplevering wordt de website door Intraworks zelf onderhouden via het eenvoudig te gebruiken web content management systeem Passage. Het systeem bood de vormgevers onbeperkte mogelijkheden en vrijheden voor het ontwerpen van de site. Het resultaat is een site die via beeld en kleur duidelijk onderscheid maakt tussen de drie secties van de Intraworks website: diensten, oplossingen en het profileren van de eigen organisatie.

Bent u ook op zoek naar een (ver)nieuwe website die eenvoudig zelf te onderhouden is? Neem gerust contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden..
Contact

Wilt u meer weten over Intraworks website 2009? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Over deze entry

Auteur:
Jasper Goertz
Gepubliceerd:
09-12-2008 21:30:24
Laatste wijziging:
24-07-2013 15:30:30